Categorias
genomsnittspris för en postorderbrud

Denna portal kan nas fran de flesta olika enheter

Denna portal kan nas fran de flesta olika enheter

Det kan besta som egen dator ocksa en barbar datamaskin, smartphone eller surfplatta. Det ar upp till dig att besluta hur du kanner dig bekvam med att chatta. Den goda nyheten ar att ofta fran den presenterade funktionaliteten ar nabar https://gorgeousbrides.net/sv/blog/traffa-utlandska-kvinnor/ helt gratis, pro att hantera dessa alternativ behover du enkom inregistrera dig.

Hittills ar Badoo tillgangligt i 190 lander och stoder 47 sprak, och antalet konsument bred tidpunkten for forberedelsen fran recensionen kungen Znakomus overstiger 327 miljoner folk.

In Registrering

Att protokollfora sig forut Badoo ar gratis. Du kan rus i ett enkelt formular och indicera en e-postadress eller logga in via ett socialt natverk. For att antrada chatta och inlara kanna varandra laddar du bara upp 3 av dina foton. Det finns flertal alternativ pro profilverifiering. enkla fason: verifiering av ditt telefonnummer, ga med i sociala natverksprofiler, via foto, lankning bankkort.

Dejta gallande Badoo

Dejtingspelet ar huvudsektionen pa Badoo. Du visas bilder pa folk och du bestammer om du vill inlara uppleva den arme personen i genom att besvara “acceptera” eller “Nej”. I det har fallet kan du kika anvandarens profil gallande webbplatsen. Du kan ocksa visa sympati i genom att klicka kungen analog ikon sa far denna person ett budskap.

Avsnittet “Personer i narheten” ger dig tillfalle att forska efter personer som star dig nara. Avstand och andra sokkriterier kan anpassas. Arme kan du, till olikhet fran Dating-spelet, tvart plita ett bud till en person, lagga till hans profil i favoriter.

Det ar vart att notera att for att kunna se mer an ett kort i en anvandarprofil tvingas du ladda upp minst 3 fran dina foton. Och forut att se andra personers personliga information plikt du tata i din profil. Denna funktion i Badoo uppmuntrar brukare att fylla i sina profiler mer helt och fullt, och du behover ej betrakta tomma profiler, som ofta ar fallet pa andra dejtingsajter.

Betalfunktioner

Badoo ar helt gratis att forbruka. Men ifall du vill bege ut fran mangden fran andra brukare fran tjansten finns det annorlunda premiumtjanster kungen Badoo.

Internt anvander systemet Badoo Credits. Du kan fylleri gallande saldot med ett bankkort, fran ett konto nalle, genom betalningssystem PayPal eller med iTiunes.

Bland betalda premiumtjanster finns periodiska och engangstjanster. De periodiska inkluderar: Super Strength och VIP-status. Det ar vart att notera att VIP-status pa Badoo verkligen ar en VIP, vilket ar ganska dyrt, ger dig ett antal unika privilegier och inkluderar Super Power-formagor.

Tjansten Super Power bidrar framst till att dra till sig mer uppmarksamhet fran andra anvandare. Dartill, med den har tjansten, kan du ta reda pa vem som svarade dig “acceptera” i spelet “Dejting”, stoppa din rost “Nej”, aktivera stealth-laget, ta reda pa vem som inneha lagt till dig i Favoriter, accentuera dina meddelanden forut andra anvandare och lite prioritet, och en rad andra formaner. Super Power Mode kan kopas for en viss period eller forut stadse.

  • Bli ryktbar – lagg upp ditt foto kungen en egenartad plats forut att locka andra anvandares uppmarksamhet.
  • Klistermarken ar roliga bilder som du kan posta i meddelanden. Liknar klistermarken i Viber.
  • Gavor ar virtuella symboler som ar vanliga gallande manga dejtingsajter och sociala natverk.
  • Lagg till intryck – ditt bild kommer att visas oftare i Dating-spelet.
  • Profile Boost – Boostar din profil till 1:a lage i sokresultaten.

Sekretess

Kungen Badoo-webbplatsen star det att det ar extrem viktigt att gardera anvandarnas personliga information. I profilinstallningarna ges denna undran ett fristaende stort sektor, dar du flexibelt kan konfigurera annorlunda parametrar, medraknat att ange ifall du vill att din profil amna visas i sokmotorer, presentera eller ej din onlinestatus och sa vidare.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.